济溪环保公益

微信登录

微信扫一扫,快速登录

搜索

联合国项目管理办公室招聘

联合国项目管理办公室招聘  
原文: The United Nations Office for Project Services (UNOPS) is recruiting a Public Relations Expert for the Tumen Secretariat of the Tumen River Area Development Programme funded by the United Nations Development Programme (UNDP).

For details, please click.

http://www.chinadevelopmentbrief ... ount=10&start=1
hi,holywood,maybe you can have a try
我问问他们
可惜这样的单位一般都是比如3月找人,4月就一定要能够到位的,我6月底才能走呢
每个人都关心自然环境,理解、参与环境保护,与自然和谐相处,分享改变世界,爱济溪
faint,but you can negotiate with them,coz you are so excellent! heihei

溪流

我也想去,但语言不过关啊
做环保就是在玩, 想让自己玩出点花样, 让自己开心! 它是我生活的一部份, 生活就是为了开心的.
Still, they must be arrogant persons... Any way, I will contact them for some information...
每个人都关心自然环境,理解、参与环境保护,与自然和谐相处,分享改变世界,爱济溪
支持你们去

我嘛!再过两年就要和你们竞争了哦!小心喽!

哈哈…… [s:5]  [s:5]  [s:5]  [s:1]
用佛家出世心态,用道家入世修为用儒家中庸处世,用法家之术治世用易门与未知世界融合,做到天人合一有所不为,有所必为用心做事,用爱做人实在的行动胜过华丽的言辞
welcome!